Liv

hallo, hallo,

voilà, de foto's zijn klaar. De taart was duidelijk lekker ;-) Het t-shirtje ligt hier uitgewassen. Het feest kan beginnen? ;-)

Hopelijk vinden jullie ze ook tof!

groetjes,

Tine

 

Hoe moet je nu foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kan je 20 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) op DVD/We Transfer/Dropbox... 

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook, Instagram en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het 1 CakeSmash + taart pakket (20 foto's - repo + taart = 150 euro). Hier doe je : 

add to cart. Dan ga je terug naar de foto's en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af naar 20 foto's.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, de betaling gebeurt niet online maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze op DVD zetten of via Dropbox aan jullie bezorgen.

Stap 2 : 

Moest je meer foto's willen dan de 20 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. 

Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. 

Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €119. Dit bedrag komt dan bovenop de reportage+taartprijs van €150.

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle foto's op een DVD gezet of via Dropbox aan jullie bezorgd.

Betaling gebeurt bij het afleveren van de foto's. Wil je de foto's via Dropbox/We Transfer, dan stuur je me best even een betalingsbewijsje per mail en dan stuur ik daarna onmiddellijk de beelden door.

Heb je een cadeaubon? Dan vervalt de reportageprijs uiteraard en mag je ook 20 beelden uitkiezen. 

 

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87