Katrijne

Hoi Katrijne,

amaai, eindelijk, de foto's zijn klaar...jullie hebben er echt wel even (leve de communies) op moeten wachten...mijn excuses.

In ieder geval, hieronder kan je ze allemaal bekijken en uitkiezen...

Hoe moet je nu die foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kan je 20 foto’s selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze foto’s digitaal in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) op DVD. Deze foto's zitten dus in het pakket/bon die je cadeau kreeg.

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het 1 gezin/1 familie pakket (20 foto's). Hier doe je : 

add to cart. Dan ga je terug naar de foto''s en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af naar 20 foto's.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, de betaling van het pakket is al gebeurd maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze op DVD zetten of via Dropbox aan jullie bezorgen.

Stap 2 :

Moest je meer foto's willen dan de 20 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. 

Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. 

Betalen gebeurt hier bij het afleveren van de foto's.

Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €120. 

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle foto's op een DVD gezet of via Dropbox aan jullie bezorgd.

 

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87