Fam Van den Brande

Hoihoi iedereen,

ready! Benieuwd wat jullie ervan vinden :-) Een heel aantal foto's heb ik in zwart-wit omgezet omdat ik daar een grote fan van ben ;-) Ik hou me meestal weg van een 'platte' omzetting omdat ik graag daar wat crunch in heb zodat de beelden wat meer karakter krijgen.

Ik ben heel erg fan van de foto's waarbij jullie op de bank zitten en snel van plaats verwisselen!! Ik zou ze zo als compilatie in mijn living hangen :-)

Enjoy!

Tine

Hoe moet je nu die foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kan je 20 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) via We Transfer of Dropbox of op USB kan ook.

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook, Instagram en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het grote Groep/Familie19 pakket (20 foto's). Hier doe je : add to cart. Dan ga je terug via de menubalk naar de foto's en vanaf nu kan je bij de foto's die je wil onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje ('package' staat erbij vermeld) op. De foto opent zich in het klein en je kan deze nu toevoegen. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af van 20 naar 0.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. De betaling gebeurt niet online maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze via Dropbox/We Transfer/USB aan jullie bezorgen. 

Stap 2 :

Moest je meer foto's willen dan de 20 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €6/bestand.  Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje ('cart' staat er nu bij vermeld). De foto opent zich opnieuw in het klein en je kan de foto toevoegen. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €139. 

Let op: dit komt dan boven op de reportageprijs van €219.

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle foto's via Dropbox/WeTransfer/USB aan jullie bezorgd. 

Tot slot nog even heel belangrijk: je krijgt sowieso een bevestigingsmail als je de procedure doorlopen hebt, krijg je de bevestigingsmail niet, dan is er iets misgelopen bij de bestelprocedure...probeer het dan even opnieuw of mail me en dan bekijken we het even.

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87