Claire

Hoi Claire,

even hier je foto's. 

Bekijk ze even en pik er 7 uit die je graag verder geretoucheerd zou zien. Dan ga ik ermee aan de slag. Sowieso moeten de achtergronden, contrasten, helderheid ogen etc nog wat aangepast worden..

Ik ben het meest tevreden over de foto's met zwarte achtergrond maar die ga je misschien eerder voor social media gebruiken en minder voor je website. Voor je website vind ik foto 'Claire3'  wel in aanmerking komen.

 groetjes

Tine

Hoe moet je nu die foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kan je 7 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) via We Transfer of Dropbox of op USB kan ook.

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met en zonder watermerkje voor Facebook, Instagram, LinkedIn en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het Business pakket  (7 foto's). Hier doe je : add to cart. Dan ga je terug via de menubalk naar de foto's en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje ('package' staat erbij vermeld) op.De foto opent zich in het klein en je kan deze nu toevoegen. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af van 7 naar 0.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. De betaling gebeurt niet online maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die je wensten kan ik ze via Dropbox/We Transfer/USB aan jullie bezorgen. 

Stap 2 :

Moest je meer foto's willen dan de 7 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €6/bestand.  Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje ('cart' staat er nu bij vermeld). De foto opent zich opnieuw in het klein en je kan de foto toevoegen. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. 

Tot slot nog even heel belangrijk: je krijgt sowieso een bevestigingsmail als je de procedure doorlopen hebt, krijg je de bevestigingsmail niet, dan is er iets misgelopen bij de bestelprocedure...

Mail me bij vragen of onduidelijkheden! 

Tine

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87