Lennert

hoi Lennert en co,

de foto's zijn ready. Benieuwd wat jullie vinden van deze buitenreportage!

groetjes

tine

Hoe moet je nu die foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kan je 20 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) via We Transfer of Dropbox of op USB kan ook.

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook, Instagram en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het communiepakket2018 (20 foto's). Hier doe je : add to cart. Dan ga je terug naar de foto's via het menu bovenaan en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje ('package' staat erbij vermeld) op. Deze foto wordt geopend en nu kan je deze kiezen. Zo komt die nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af van 20 naar 0.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. De betaling gebeurt niet online maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze via Dropbox/We Transfer/USB aan jullie bezorgen. 

Stap 2 :

Moest je meer foto's willen dan de 20 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €6/bestand.  Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje ('cart' staat er nu bij vermeld). De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €99. 

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle foto's via Dropbox/WeTransfer/USB aan jullie bezorgd. Let op, dit bedrag komt dan bovenop de reportageprijs.

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

 

 
 
 
 

  

 
 
 
 
 
 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87