Familie Krastev

Beste familie Krastev,

hierbij alvast een eerst selectie van jullie foto's.

Eventjes uitleggen hoe het nu verder in zijn werk gaat. Dit zijn de beelden die een lichte    bewerking hebben gekregen zodat jullie al een ideetje hebben hoe ze er uit zullen zien. Uit deze beelden moeten jullie nu kiezen en daar ga ik verder mee aan de slag. Wat bedoel ik daar nu precies mee? :)

Dingen zoals huidoneffenheden, puistjes etc worden bijgewerkt en verzacht, ogen wat opgelicht, achtergrond wat bijgewerkt indien nodig... etc Je mag gerust vragen om een beeld ook in zwart-wit te zetten, hier en daar heb ik dat al gedaan om te kijken wat het zou geven. Wat doe ik niet? Ik pas geen plastische chirurgie toe op mijn beelden. Versmallen, verbreden...dat doe ik dus niet...al de rest staat open voor discussie ;)

Ik maak een achtergrond liefst niet puur wit omdat ik dat redelijk onecht vind. Schaduw geeft diepte en laat het licht meer spelen.

Hopelijk vinden jullie het fijne beelden, ik vind jullie alvast een fotogenieke familie. Op korte tijd zo poseren voor een wildvreemde, het lukt alvast niet iedereen :)

De inlogcode kunnen jullie gerust doorgeven aan Carole voor een second opinion, dat laat ik aan jullie over.

fijne dag,

Tine

Hoe moet je nu die foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kan je 9 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) via We Transfer of Dropbox of op USB kan ook.

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook, Instagram en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het 1 gezin/familie mini-shoot (9 foto's). Hier doe je : add to cart. Dan ga je terug naar de foto's en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje ('package' staat erbij vermeld) op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af van 9 naar 0.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. De betaling gebeurt niet online maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze via Dropbox/We Transfer/USB aan jullie bezorgen. 

Stap 2 :

Moest je meer foto's willen dan de 9 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €6/bestand.  Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje ('cart' staat er nu bij vermeld). De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €149. 

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle foto's via Dropbox/WeTransfer/USB aan jullie bezorgd. Let op, dit bedrag komt dan bovenop de reportageprijs van €139.

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87