Jasmina & family

Goede middag,

Hierbij jullie foto's van tussen de kerstbomen.

Bekijk ze maar eens even en laat maar weten wat jullie ervan vinden!

groetjes,

Tine

 

Hoe moet je nu foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kan je 5 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) via We Transfer of Dropboxlink.

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook, Instagram en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het Mini Kerstshoot pakket (reportage + 5 beelden = 79 euro). Hier doe je : 

add to cart. Dan ga je terug naar de foto's en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af van 5 naar 0 foto's.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, de betaling gebeurt niet online maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze jullie bezorgen.

Stap 2 : 

Moest je meer foto's willen dan de 5 beelden die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €6/bestand. 

Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. 

Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €122. Dit bedrag komt dan bovenop de reportageprijs van €79.

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren.

Betaling gebeurt ofwel bij het afleveren van de foto's cash of op voorhand via overschrijving. Na overschrijving op BE87 9730 3032 8294 met vermelding van 'Jasmina' van het verschuldigde bedrag, bezorg ik de foto's dan zo snel mogelijk via Dropbox/We Transfer.

 

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87