Sophie, Nick & kids

Hallo, hello,

Ze zijn klaar en huh...het zijn er best wel veel geworden. Ik heb er behoorlijk wat in zwart-wit gezet omdat ik dat wel fijn vond passen en omdat ik weet dat jij (Sophie) dat ook wel mooi vindt. Hier en daar heb ik wat zitten proberen met varia bewerkingen daarom ook dat sommige foto's er meermaals inzitten. Maakt het kiezen natuurlijk niet makkelijker... :-).  Bij sommige foto's zat ik met een serieuze lensflare omdat ik tegen de zon in heb gefotografeerd door glas. Een aantal keer vind ik het storend, andere keren niet. De zetel/zwembad foto's zou ik ooit nog wel es terug willen doen. Met dan een krachtige flits erbij want dat is echt wel een toplocatie!!! :-)

Hopelijk zijn jullie er blij mee!

Fijn weekend,

groetjes

Tine 

Hoe moet je nu die foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kan je 15 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) via We Transfer of Dropbox of op USB kan ook.

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met logo voor Facebook en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het Newborn pakket (reportage met daarbij 15 beelden). Hier doe je : add to cart. Dan ga je terug naar de foto''s en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af van 15 naar 0.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. Jullie hadden een bon dus dat is niet aan de orde (weten jullie misschien de bonnummer nog? Zou handig zijn voor de boekhouding) maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze via Dropbox/We Transfer/USB aan jullie bezorgen. 

Stap 2 :

Moest je meer foto's willen dan de 15 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. Kan je niet kiezen en wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €149. 

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle foto's via Dropbox/WeTransfer/USB aan jullie bezorgd.

 

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87