Victor & Caroline

Hoi Caroline en Victor,

ik heb er even wat vaart achter gezet. Hier jullie foto's. Bekijk ze maar even en dan is het aan jullie om te kiezen... Ik heb veel van de 'sssst-foto's' erin gezet omdat ze allemaal wel iets verschillen. Ik heb ze ook getrokken onder verschillende lichtomstandigheden dus dat geef toch wel even een ander effect. Voor mij zijn er een aantal die er boven/tussenuit springen, benieuwd welke jullie kiezen...

greetz

Tine 

Hoe moet je nu die foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kan je 20 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) via We Transfer of Dropbox of op USB kan ook.

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook, Instagram en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het 1 gezin/familie pakket (20 foto's). Hier doe je : add to cart. Dan ga je terug naar de foto's en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af van 20 naar 0.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. De betaling verloopt voorlopig nog niet online, maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze via Dropbox/We Transfer/USB aan jullie bezorgen.

Stap 2 :

Moest je meer foto's willen dan de 20 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand.  Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €119. Let op, dit komt dan bovenop de reportageprijs van €139.

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle foto's via Dropbox/WeTransfer/USB aan jullie bezorgd.

Hoe gebeurt de betaling?

Betaling gebeurt ofwel bij het afleveren van de foto's cash of op voorhand via overschrijving. Na overschrijving op BE87 9730 3032 8294 (gebruik als vermelding jullie voornamen) van het verschuldigde bedrag, bezorg ik de foto's dan zo snel mogelijk via Dropbox/We Transfer of je komt de USB oppikken na een seintje.

 

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87