Fam Laureysens

Hallo, hallo

Ze zijn klaar!Het zijn er superveel geworden dus ik hoop dat jullie er zin in hebben om te kiezen!!! Sommige foto's heb ik ook in zwart-wit gezet omdat dat nu eenmaal iets is wat ik supermooi vind. Lees even heel goed hoe je moet selecteren en dan bon chance!!

Hopelijk zijn jullie er blij mee!Fijn weekend,

groetjes

Tine 

Hoe moet je nu die foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kan je 30 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) via We Transfer of Dropbox of op USB kan ook.

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het groep/meerdere families pakket (reportage met daarbij 30 beelden - €174). Hier doe je : 

add to cart. Dan ga je terug naar de foto''s en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af van 30 naar 0.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. Let op: de betaling gebeurt niet online maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze via Dropbox/We Transfer/USB aan jullie bezorgen. 

Stap 2 :

Moest je meer foto's willen dan de 30 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. 

Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €129. Dit komt dan wel bovenop de reportageprijs van €174.

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle foto's via Dropbox/WeTransfer/USB aan jullie bezorgd.

Moest je een bon hebben (of meerdere). Laat me dan even weten welke bons je hebt en de bedragen. Dan trekken we dat af van het totaalbedrag.

 

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87