Fam Smets

Hallo, hall,

hierbij jullie foto's van in 't Vrieselhof. Het zijn er veel geworden :-) Ik heb er een deel omgezet in zwart-wit, omdat ik daar nu eenmaal zot van ben:-) Hopelijk zijn jullie er blij mee, veel succes met kiezen!Laten jullie me ook zeker weten hoe jullie de foto's wensen (via Dropbox, We Transfer, USB)?

groetjes

Tine 

Hoe moet je nu die foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kan je 30 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) via We Transfer of Dropbox of op USB kan ook.

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het groep/meerdere families pakket (30 foto's). Hier doe je : 

add to cart. Dan ga je terug naar de foto''s en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af van 30 naar 0.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. Let op: de betaling gebeurt niet online maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze via Dropbox/We Transfer/USB aan jullie bezorgen. 

Stap 2 :

Moest je meer foto's willen dan de 30 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. 

Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €129. Dit komt dan wel bovenop de reportageprijs.

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle foto's via Dropbox/WeTransfer/USB aan jullie bezorgd.

 

Betaling?

Als je een cadeaubon had, dan mail je me dit best even (best ook de bonnummer vermelden) dan moet je verder niets doen :-) en geef ik je een seintje als je je foto's mag komen ophalen of stuur ik ze door via We Transfer/Dropbox.

Zonder cadeaubon stuur ik je na je keuze een betaaloverzicht. Foto's worden pas bezorgd na betaling.

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87