Roosemarijn & Jorn

Hallo iedereen,

hier vinden jullie de foto's terug van de reportage bij jullie thuis in de tuin (of euh...de tuin van de buurvrouw) :-)

Heel veel plezier gewenst bij het bekijken en kiezen van de foto's. Er zitten er serieus zotte bij!

 Hoe moet je nu die foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)Via dit online galerijsysteem kan je 20 foto’s selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze foto’s in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45). Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerklogo voor Facebook, Instagram en andere webtoepassingen. Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages"  staan. Hier druk je op en dan kom je bij het 1 gezin/familie pakket (20 foto's - 139 euro). Hier doe je : add to cart. Dan ga je terug naar de foto''s en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt automatisch af van 20 naar 0 foto's.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, de betaling gebeurt niet online maar odeze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen.

Stap 2 :

Moest je meer foto's willen dan de 20 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. Betalen gebeurt hier eveneens voor/bij het afleveren van de foto's.

Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €129. Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle beelden in groot en klein formaat in 1 keer aan jullie bezorgd. Let op dit bedrag komt bovenop de reportageprijs van €139.

Stap 3: betaling

Nadat jullie je keuze hebben ingevoerd, zal je een automatisch antwoord ontvangen. Als je dit niet ontvangt, dan is er iets misgelopen en moet je de procedure opnieuw doorlopen! Ik stuur jullie vervolgens een mail met het betalingsoverzicht. Nadat jullie betaald hebben, bezorg ik de foto's via WeTransfer/Dropbox of bij cash betaling kan ook voor USB geopteerd worden.

 

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87