Renée

Piep,

hierbij de foto's van Renée (en jullie natuurlijk ook). Enjoy!!!

groetjes, Tine

Hoe moet je nu foto's kiezen?

Via dit online galerijsysteem kan je 15 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) via Dropbox/We Transfer of USB.

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook, Instagram en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het Newborn pakket (15 foto's). Hier doe je : 

add to cart. Dan ga je terug naar de foto's en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af naar 15 foto's.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, de betaling is al gebeurdmaar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze jullie bezorgen.

Stap 2 : 

Moest je meer foto's willen dan de 15 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. 

Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €129. 

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle foto's op een USB gezet of via Dropbox aan jullie bezorgd. 

Hoe loopt het verder?

nadat ik jullie lijstje ontvangen heb, stuur ik jullie een mailtje met de vraag hoe je je foto's wenst te ontvangen (Dropbox/WeTransfer of USB) en een betalingsuitnodiging als dit nog niet gebeurd is. Als dat allemaal ok is, ontvang je alle foto's of kan je de USB komen ophalen.

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87