Florence

Goedemiddag,

hopelijk alles ok met Florence?

Ik heb ondertussen de foto's verwerkt en ondanks het feit dat ze niet zo goed in haar vel zat, zitten er eigenlijk wel paar toffe foto's bij! Veel taart, weinig smash maar bon :-)

Bekijk ze maar eens even en laat maar weten wat jullie ervan vinden!

Hopelijk vinden jullie ze ook tof en de reportage toch nog geslaagd!? 

groetjes,

Tine

 

Hoe moet je nu foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kan je 20 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) op DVD/We Transfer/Dropbox/USB...

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook, Instagram en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het 1 CakeSmash + taart pakket (20 foto's - repo + taart = 169 euro). Hier doe je : 

add to cart. Dan ga je terug naar de foto's en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af naar 20 foto's.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, de betaling gebeurt niet online maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze op DVD/USB zetten of via Dropbox/WeTransfer aan jullie bezorgen.

Stap 2 : 

Moest je meer foto's willen dan de 20 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. 

Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. 

Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €129. Dit bedrag komt dan bovenop de reportage+taartprijs van €169.

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren.

Betaling gebeurt bij het afleveren van de foto's cash of via overschrijving. Wil je de foto's via Dropbox/We Transfer, dan laat je me dat even weten. Na overschrijving op BE87 9730 3032 8294 met vermelding van Florence van het verschuldigde bedrag, bezorg ik ze dan zo snel mogelijk!

 

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be