Toon

Hoihoi,

hierbij de foto's van Toontje en jullie! Er zijn er weer massa's supertoffe bij!!! Hoe doen jullie dat toch????

Ik hoop dat jullie ze ook leuk vinden!

groetjes, Tine

Hoe moet je nu foto's kiezen?

Via dit online galerijsysteem kan je 15 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) via Dropbox/We Transfer of USB.

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook, Instagram en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het Newborn pakket (15 foto's - 149 euro). Hier doe je : 

add to cart. Dan ga je terug naar de foto's en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af naar 15 foto's.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, de betaling gebeurt niet online maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze jullie bezorgen.

Stap 2 : 

Moest je meer foto's willen dan de 15 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. 

Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €129. Dit bedrag komt dan bovenop de reportageprijs van €149.

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle foto's op een USB gezet of via Dropbox aan jullie bezorgd.

Betaling:

bij een USB:  bij afhaling van de stick.Via Dropbox/WeTransfer: dan stuur je me best even een betalingsbewijsje per mail en dan stuur ik daarna onmiddellijk de beelden door (BE 87 9730 3032 8294).

Heb je een cadeaubon? Dan vervalt de reportageprijs uiteraard en mag je ook 15 beelden uitkiezen. Mail me dan even je bonnummer door.

Sowieso gaat er bij jullie nog 10% van de reportageprijs  af (wordt dus 134 euro voor jullie) omdat jullie ook jullie huwelijksreportage aan mij hebben toevertrouwd. Die 10% krijg ik dus niet verwerkt in het systeem, dat moet er zo nog afgedaan worden!

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be