Bettina

Goede middag,

jullie foto's zijn klaar, spannend he? Ik vond het echt moeilijk om te kiezen. Ik heb er een deel in zwart-wit gezet omdat ik dat nu eenmaal ook erg mooi vind...

Hopelijk vinden jullie ze ook leuk!?

 

Hoe moet je nu die foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kan je 20 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) op USB/WeTransfer of Dropbox (geef bij je keuze even aan, hoe je ze wenst).

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het 1 gezin/1 familie pakket (20 foto's). Hier doe je : 

add to cart. Dan ga je terug naar de foto''s en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af naar 20 foto's.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, jullie hadden een bon he? Maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze zo snel mogelijk aan jullie bezorgen. 

Stap 2 :

Moest je meer foto's willen dan de 20 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. 

Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €119. Dit komt dan wel bovenop de reportageprijs...

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle foto's op een USB gezet of via Dropbox/WeTransfer aan jullie bezorgd.

Betaling?

Als je een cadeaubon had, dan mail je me dit even (best ook de bonnummer vermelden) dan moet je verder niets doen :-) en geef ik je een seintje als je je foto's mag komen ophalen.

Zonder cadeaubon gebeurt de betaling ofwel:

* bij het ophalen van je DVD/USB: cash of op voorhand via overschrijving op BE 87 9730 3032 8294. Je vermeldt dan  je naam als referentie. Mail me even een betalingsbewijsje voor je de DVD/USB komt ophalen.

* bij versturing van de beelden via We Transfer of Dropbox: via overschrijving op BE 87 9730 3032 8294. Ook onder vermelding van je naam. Als het bedrag toegekomen is of na een betalingsbewijsje via mail, zal ik zo snel mogelijk de foto's bezorgen via het gekozen kanaal.

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87