Davy, Ann & Vik

dag alle drie,

hier zijn ze dan, jullie foto's. Jullie hebben er wel even geduld voor moeten hebben, dank je wel! Maar met de communieperiode achter de rug, stonden jullie toch als eerste op het lijstje.

Ik heb heel veel foto's in zwart-wit gezet, eigenlijk vind ik dat bij deze reportage het mooiste. Maar jullie kiezen uiteraard! 

De foto's met de vallende blaadjes zijn  hilarisch! Ik heb ze er laten bijstaan omdat ik het wel grappig vond ;-)

Hopelijk vinden jullie ze ook fijn!?

groetjes

Tine

groetjes

Tine

 

Hoe moet je nu die foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kan je 20 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) via We Transfer of Dropbox

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het 1 gezin/1 familie pakket (20 foto's). Hier doe je : 

add to cart. Dan ga je terug naar de foto''s en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af naar 20 foto's.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, de betaling is al gebeurd maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze via Dropbox/We Transfer aan jullie bezorgen. 

Stap 2 :

Moest je meer foto's willen dan de 20 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. 

Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €119. Dit komt dan wel bovenop de reportageprijs van €139.

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle foto's via Dropbox/WeTransfer aan jullie bezorgd.

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87