Aurélie, Cédric & Manon

Hoi iedereen,

 hierbij alvast de foto's van Cédric en Aurélie. Ik zal de exemplaren van deel II er ook nog wel bijzetten als ze klaar zijn. Omdat jullie 2 1/2 reportages hadden, hebben jullie recht op 46 digitale beelden. 

 Hoe moet je nu die foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-) Via dit online systeem kan je 46 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) op USB/We Transfer of Dropbox.

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het ACM-pakket (2 x communiereportage en 1 x mini-reportage = 134x2 + 69 = €337). Hier doe je : 

add to cart. Dan ga je terug naar de foto''s en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af van 46 foto's.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, de betaling gebeurt niet online maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze op USB zetten of via Dropbox/We Transfer aan jullie bezorgen. Als je na het doorlopen van de procedure geen bevestigingsmail ontvangt dan is er iets misgelopen! 

Stap 2 :

Moest je meer foto's willen dan de 46 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. 

Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €199. Dit komt dan wel bovenop de reportageprijs. Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle foto's op een USB gezet of via Dropbox/WeTransfer aan jullie bezorgd.

Betaling?

* bij het ophalen van je USB +  kaartjes: cash of op voorhand via overschrijving op BE 87 9730 3032 8294. Je vermeldt dan de naam van je kind als referentie. Mail me even een betalingsbewijsje voor je de USB komt ophalen.

* bij versturing van de beelden via We Transfer of Dropbox: via overschrijving op BE 87 9730 3032 8294. Ook onder vermelding van je naam. Als het bedrag toegekomen is of na een betalingsbewijsje via mail, zal ik zo snel mogelijk de foto's bezorgen via het gekozen kanaal.

Kaartjes

wil je graag kaartjes? Mail me dan zeker even!

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87