Amélie

Dag Amélie,

je foto's zijn klaar.

Ik hoop dat jullie ze mooi vinden, ik ben alvast enthousiast!!!

Enjoy!

groetjes

Tine

 

Hoe moet je nu die foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kan je 20 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) en daarnaast krijg je dezelfde beelden ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het 1 Communie2018 pakket (20 foto's - 134 euro). Hier doe je : 

add to cart. Dan ga je terug naar de foto''s en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af naar 20 foto's.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, de betaling gebeurt niet online maar op deze manier krijg ik meteen een handig overzicht van de foto's die jullie gekozen hebben.

Stap 2 :

Moest je meer foto's willen dan de 20 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. 

Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. 

 Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een speciale communie pakketprijs van €99. Dit komt dan wel bovenop de reportageprijs van €134.

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle foto's via Dropbox/WeTransfer/USB aan jullie bezorgd.

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87