Roel

Hallo, hallo

ondanks het feit dat Roel er niet zo'n zin in had, zijn er toch wel een aantal toffe foto's bij (oef ;-).

Hopelijk heeft ook nog de taart gesmaakt?

Via dit online galerijsysteem kan je 6 foto’s selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze foto’s in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) via Dropbox of We Transfer. Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat voor sociale media en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij Minishoot (6 foto's - 69 euro + 20 euro voor de taart). Hier doe je : add to cart. Dan ga je terug naar de foto's en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt automatisch af van 6 naar 0 foto's.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, de betaling gebeurt niet online. Zodra je de foto's betaalt hebt, stuur ik ze door. Gewoon even een betalingsbewijsje mailen en dan zit het snor!

(BE 87 9730 3032 8294 - onder vermelding van de naam Roel)

Op deze manier krijg ik ook meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jij wil...

Moest je meer foto's willen dan de 6 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. 

Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €70. Dit bedrag komt dan bovenop de reportageprijs. Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren!

 

 

 

mvg,

Tine 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87