Maria & Michel

Hallo Maria en Michel,

hierbij de foto's van jullie huwelijksdag! Ik hoop dat jullie er tevreden over zijn!!

 

Hoe moet je nu die foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kunnen jullie 30 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Omdat ik een uur langer gebleven ben, mogen jullie daarbovenop nog eens 30 foto's extra kiezen dus 60 foto's in totaal. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) op DVD of via Dropbox/We Transfer.

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het allemaal in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het "A (little) marriage MM" pakket (60 foto's). Hier doe je : 

add to cart. Dan ga je terug naar de foto's en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af tot je  60 foto's gekozen hebt.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, de betaling gebeurt niet online maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze op DVD zetten of via Dropbox aan jullie bezorgen.

Stap 2 :

Moest je meer foto's willen dan de 60 die in jullie pakket zitten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. Betalen gebeurt hier bij het afleveren van de foto's. Wens je helmaal niet te kiezen en ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €119. Deze prijs komt dan dus bovenop de reportageprijs.

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle foto's op een DVD gezet of via Dropbox/We Transfer aan jullie bezorgd.

 

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87