Sprin(g)khanen en sprin(g)kkippen

Hoihoi allemaal,

De foto's zijn klaar en je kan ze hier bekijken. Het zijn er best wel wat geworden :-)

De eerste exemplaren zijn voornamelijk de iets klassiekere portretten. Een deel staan er in kleur, een deel in zwart-wit.

Daarna volgen er nog een aantal iets "actievere" foto's. Persoonlijk hou ik erg van een reportage-achtige sfeer en dus ben ik helemaal verkocht voor de foto's van het sprinkhanen vangen. Daar zitten weinig foto's bij waarbij iedereen mooi en braaf en rechttoe-rechtaan in beeld staat maar dat vind ik dan net weer leuk...

Ook bij de springfoto's zitten er een aantal supertoffe (ps Kathleen, in die dochter van jullie daar zit toch wel een stevige dosis zottigheid in) ;-)

Benieuwd wat jullie tof vinden!

 

Hoe moet je nu die foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kan je 20 digitale bestanden selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) op DVD. 

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook, Instagram en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het 1 gezin/1 familie pakket (20 foto's - 135 euro). Hier doe je : 

add to cart. Dan ga je terug naar de foto''s en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af naar 20 foto's.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, de betaling gebeurt niet online maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze op DVD zetten of via Dropbox aan jullie bezorgen.

Stap 2 : 

Moest je meer foto's willen dan de 20 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. 

Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. 

Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €119. Dit komt dus bovenop de reportageprijs van €135.

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle foto's op een DVD gezet of via Dropbox aan jullie bezorgd.

Betaling gebeurt bij het afleveren van de foto's.

 

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87