Wendy

Hoi Wendy,

Amaai, jij hebt wel een engelengeduld aan de dag gelegd! Dank je wel hiervoor. De voorbije maand was ongelofelijk, niet te doen drukdrukdruk en daar ben jij wel even de dupe van geweest...Je hebt er (leve de communies) wel even op moeten wachten maar hier zijn ze dan eindelijk...

Hieronder kan je al de foto's bekijken en uitkiezen...

Wendy, ik weet dat je geen super zwart-wit fan bent maar ik heb ze toch af toe omgezet in zwart-wit en in een cremetint...er zitten echt, voor mij, paar pareltjes bij! Ik ben zo  benieuwd wat jij ervan vindt!!

Volgens jouw bon heb jij recht op het portretpakket. Dat houdt in dat je 20 digitale beelden mag kiezen.

Hoe moet je nu die foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kan je 20 foto’s selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze beelden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) op DVD. 

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerkje voor Facebook en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het portret pakket (20 foto's - 0 euro). Hier doe je : 

add to cart. Dan ga je terug naar de foto''s en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt nu af naar 20 foto's.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, de betaling van het pakket is al gebeurd maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze op DVD zetten of via Dropbox aan jullie bezorgen.

Stap 2 :

Moest je meer foto's willen dan de 20 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. 

Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. 

Betalen gebeurt hier bij het afleveren van de foto's.

Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €120. 

Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren en dan worden alle foto's op een DVD gezet of via Dropbox aan jullie/jou bezorgd.

 

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87