Maximiliaan

Hoi Liesbeth,

eventjes moeten wachten he...

Maar hier zijn ze dan...

Lees even goed wat er hieronder volgt ivm het kunnen bezorgen van je foto's.

Via dit online galerijsysteem kan je 6 foto’s selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze foto’s in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) op DVD of via WeTransfer/Dropbox. Dir formaat kan je gebruiken voor drukwerk. Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat voor sociale media en andere webtoepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het 'mini-shoot'pakket (6 foto's - 69 euro). Hier doe je : add to cart. Dan ga je terug naar de foto's en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt automatisch af van 6 naar 0 foto's.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, er is geen online betaling maar op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jij wil, kan ik ze even "finetunen" en dan kan ik ze op DVD zetten. Even erbij zeggen, als je geen bevestigingsmail krijgt na het kiezen van je foto's, dan is de procedure niet correct doorlopen...

Moest je meer foto's willen dan de 6 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. 

Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €99. Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren! (tine@compagniefotografie.be)

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine  

 

 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87