Lara & Zita

Dag meisjes,

tadaaaaaa, de foto's zijn klaar en staan hier online...

Benieuwd wat jullie ervan vinden! Ik heb zo al wel mijn favoriete beelden :-)

Veel plezier bij het bekijken.

groetjes

Tine

 

Tine (tine@compagniefotografie.be)

Foto's kiezen

Via dit online galerijsysteem kan je alvast 40 foto’s selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze digitale bestanden in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) op DVD of via Dropbox. Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerk voor online toepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het communiepakket (40 foto's - 228 euro). Hier doe je : add to cart. Dan moet je verder klikken/zoeken naar de foto's en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanduiden met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt automatisch af van 40 naar 0 foto's.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, de betaling gebeurt verder niet online en bij het afleveren van de bestanden! Op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie willen en kan ik ze in 'no time'  klaar zetten.

Moest je meer foto's willen dan de 40 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. 

Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €99. Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren! (tine@compagniefotografie.be)

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine  

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87