Anna

Hallo Anna,

Et voilà: jouw foto's!!!

Ik heb alvast mijn 'favorieten' al gekozen :-) Ik heb ze niet platbewerkt, zeker als je de foto's nog zelf wil (laten) bewerken vind ik het niet handig om ze helemaal wit-wit te maken. Dat is zeer mooi voor een aantal toepassingen maar soms is het dan ook weer te...

Via dit online galerijsysteem kan je alvast 20 foto’s selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze foto’s in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) op DVD of via Dropbox. Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat met watermerk voor online toepassingen.

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" staan. Hier druk je op en dan kom je bij het communiepakket (20 foto's - 0 euro). Hier doe je : add to cart. Dan ga je terug naar de foto's en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt automatisch af naar 20 foto's.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, de betaling gebeurt niet online en sowieso pas bij het afleveren van de foto's! Op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie willen en kan ik ze in 'no time'  klaar zetten.

Moest je meer foto's willen dan de 20 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. 

Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €120. Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren!

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87