fam Kips

Dag Kippetjes,

hier vinden jullie de foto's terug van jullie reportage in Kruiskensberg.

Hou jullie vast want het zijn er een hoop! Wendy, ik had je al verteld dat ik normaal gezien tot zo'n 100 foto's probeer te gaan maar omdat je zelf miss wel tot wat bewerkingen wil overgaan, heb ik er véél meer overgehouden. Dat geeft je meer ruimte om er dingen mee te doen. Dat betekent ook dat er een hoop foto's bijzitten die normaal gezien al lang gesneuveld zouden zijn en die ik aan andere mensen niet zou geven. Soms staan de kinderen er echt met rare snoeten op, soms jullie ;-) Maar iemand die er wat mee bezig is, kan die soms wel gebruiken...Er zitten ook heel wat gelijkende foto's bij maar voor dezelfde reden, heb ik er zoveel mogelijk in laten zitten.

Ik heb de beelden ook omgezet in zwart-wit. Sommige foto's hebben dan net iets meer, sommige dan weer net iets minder...

Naast de standaard zwart-wit versie, heb ik ook een iets meer doorgedreven versie gemaakt. Deze omzetting is wat minder conventioneel. Ik hou wel van iets hardere omzettingen maar net zoals hierboven, de ene keer is dat een grote 'YES', bij andere foto's trekt dat echt op niets ;-) 

Hoe moet je nu die foto's kiezen?

Ga er effe bij zitten want het is een hele boterham :-)

Via dit online galerijsysteem kan je 30 foto’s selecteren die je graag zou hebben. Je krijgt deze foto’s in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) op DVD. Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat voor Facebook en andere webtoepassingen.  

Het is even opletten hoe het in zijn werk gaat. 

Stap 1: 

Bij de foto's zie je bovenaan "Packages" 

staan. Hier druk je op en dan kom je bij het Lifestyle pakket (30 foto's - 0 euro). Hier doe je : 

add to cart. Dan ga je terug naar de foto''s en vanaf nu kan je bij de foto's onderaan een icoontje aanklikken met een soort huisje/doosje op. Deze foto's komen nu automatisch in het pakket terecht en het systeem telt automatisch af van 30 naar 0 foto's.

Je doorloopt dan verder de betalingsprocedure. No worries, die gebeurt niet online maar dat ding is nu zo eenmaal ingesteld (de reportage zelf is trouwens al betaald) :-)

Op deze manier krijg ik meteen een zeer handig overzichtje in mijn mailbox van de foto's die jullie wensen en kan ik ze op DVD zetten.

Stap 2 :

Moest je meer foto's willen dan de 30 die in het pakket zetten, dan kan je uiteraard nog andere digitale bestanden bijkopen. Dit kan aan €5/bestand. Als je extra foto's wenst, dan druk je op het winkelkarretje. De gekozen foto's komen dan bij op het overzichtje terecht. 

Wens je ineens alle bestanden? Dat kan aan een pakketprijs van €120. Stuur me dan gewoon een mailtje, dan hoef je niets te selecteren! Ook dan krijg je alle foto's in kleur en zwart-wit.

Als jullie gekozen hebben, geef ik een seintje als de foto's af zijn. We spreken dan af of jullie ze komen oppikken of ik ze kom afdroppen. 

Betaling gebeurt gewoon bij levering.

Veel kijkgenot!

groetjes

Tine 

 

 

 

Heb je nog iets te vragen? Je kan me steeds bereiken via tine@compagniefotografie.be of 0486 59 87 87