InstagramFacebook
playpause prev next

INFO Huwelijksreportages – op locatie

 

De basisprijs van onze huwelijksreportages bedraagt 999 euro. We spreken hier dan wel over een hele dag. Heb je een maar even nood aan een fotograaf? Of heb je een ietwat afwijkende huwelijksdag? Contacteer me even en we bekijken hoe we een formule kunnen uitwerken op jullie maat!

Voor een standaard huwelijk kom ik liefst al vanaf ’s morgens als de bruid haar jurk aantrekt. Het leuke contrast van een slaapjurk met een trouwjurk vind ik heerlijk om in beeld te brengen!

Ik houd erg van een aanpak waarbij we de dag in beeld brengen zoals hij loopt. Uiteraard kunnen we ons als fotograaf niet verstoppen en het  ‘geklik’ van de camera  zal je wel vaak horen maar jullie staan die dag centraal en wij staan graag aan de zijlijn om zowel de sfeer als de details mee te pikken.

Samen overlopen we op voorhand hoe jullie dag eruit zal zien en bespreken we onze rol in dit geheel.

Zou je graag eens overleggen, babbelen, gewoon kijken of het klikt tussen ons zonder al meteen een beslissing te moeten nemen? Geen probleem, geef me even een seintje en ik kom graag bij je langs om even kennis te maken en een aantal dingen te tonen. Je

verbindt je dan tot niets, enkel een toffe babbel :-)

 

 

Prijzenoverzicht op aanvraag.

 

Opties: 

Bijkomend kan je dus kiezen voor een aantal opties. Uiteraard ben je hiertoe niet verplicht!

 

ò FOTOalbum

digitaal of foto album in varia afmetingen

 

ò FotoBooth

We brengen een achtergrond en leuke accessoires mee zodat je gasten zich naar hartenlust kunnen uitleven en laten fotograferen!

Instant succes verzekerd!

We bezorgen alle foto’s achteraf op DVD in groot en klein formaat.

Geen idee wat zoiets is? Kijk even op onze website voor de sfeerbeelden, pret verzekerd!

 

ò Feest

Dansende, babbelende, feestende, plezierige mensen… Hier komen we gedurende 1 ½ uur sfeerbeelden nemen van je feest. We fotograferen ook je openingsdans. Deze formule wordt vaak gecombineerd met Photobooth, kijk hiervoor naar onze All-in formule.

  

ò All-in

Hier wordt de optie Feest gecombineerd met de PhotoBooth! We zijn dus die avond er niet alleen te animeren maar ook om al dat gekke en heerlijk feestgedruis in beeld te brengen.

 

ò Bedankkaartjes 

We maken voor jullie 3 verschillende kaartjes op waaruit jullie het leukste kunnen kiezen.

Aanpassingen zijn uiteraard nog mogelijk!

Mail ons even voor een prijsoverzicht!

 

 

Alle foto’s uit deze reportages mogen door Compagnie Fotografie gebruikt worden op de website van Compagnie Fotografie, voor promotionele doeleinden (grafisch en online) tenzij expliciet schriftelijk gevraagd wordt deze beelden niet te gebruiken.