FacebookInstagram

huwelijken

Voor een huwelijk kom ik liefst al vanaf ’s morgens als de bruid haar jurk aantrekt. Het leuke contrast van een slaapjurk met een trouwjurk vind ik heerlijk om in beeld te brengen!

We overlopen op voorhand hoe jullie dag eruit zal zien en bespreken we hoe ik hierin een rol kan spelen.

Ik houd erg van een aanpak waarbij we de dag in beeld brengen zoals hij loopt. Uiteraard kunnen we ons als fotograaf niet verstoppen en het  ‘geklik’ van de camera  zal je wel vaak horen maar jullie staan die dag centraal en ik sta graag aan de zijlijn om zowel de sfeer als de details mee te pikken.

Zou je graag eens overleggen, babbelen, gewoon kijken of het klikt tussen ons zonder al meteen een beslissing te moeten nemen? Geen probleem, geef me even een seintje en we spreken af om even kennis te maken. Je verbindt je dan tot niets, enkel tot een toffe babbel :-)

Basisprijs huwelijksreportage: €1299. Prijzenoverzicht op aanvraag. 

Voorbeeld opties: 

- Fotoalbum in varia afmetingen

- Photobooth: we brengen een achtergrond en leuke accessoires mee zodat je gasten zich naar hartenlust kunnen uitleven en laten fotograferen!

- Feest:  1 ½ uur sfeerbeelden van je feest. We fotograferen ook je openingsdans. 

- Bedankkaartjes

 

 

 

Alle foto’s uit deze reportages mogen door Compagnie Fotografie gebruikt worden op de website van Compagnie Fotografie, voor promotionele doeleinden (grafisch en online) tenzij expliciet schriftelijk gevraagd wordt deze beelden niet te gebruiken.