InstagramFacebook
playpause prev next

Info familiesessie (1 gezin) – op locatie

 

Wil je leuke foto’s van het hele gezin? Alle kindjes eens samen op de foto met papa erbij? Of een portret van jezelf met je deugnieten?

We zoeken samen een toffe plek op (speeltuin, park, weide…) en maken foto’s van je familie. De kinderen worden buiten samen en apart gefotografeerd. De ouders worden natuurlijk niet vergeten!

 

Voor groepsportretten of meerdere families hanteren we een andere formule.

 

We kunnen eventueel ook een aantal foto’s in de studio nemen maar wegens de beperkte ruimte is dit is enkel voor een beperkt aantal beelden mogelijk en max 4 personen (1 à 2 volw + 2 kindjes). Het leeuwendeel van de foto’s wordt sowieso buiten genomen!

 

Wil je absoluut niet poseren maar toch toffe foto’s van jezelf en je familie? Kijk dan even bij onze Lifestyle-reportages. Misschien zijn die dan meer op je lijf geschreven!

 

 

Handige info:

 

Duur: ongeveer 60 minuten

Waar: in onderling overleg. Een park, bos, speeltuin…

Wanneer: op zaterdagen of zondagvoormiddag. Tijdens vakanties ook mogelijk op weekdagen.

Prijs: €139 (max 6 personen waarvan 2 volwassenen). Per extra persoon : 10 euro/persoon.

Wat krijg je hier nu voor in ruil: Je mag 20 foto’s kiezen uit de online gallerij. Al deze foto’s worden nagekeken op kleur, contrast etc en indien nodig bijgewerkt. Je krijgt deze foto’s in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) op DVD.

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat voor Facebook en andere webtoepassingen.

Mogelijkheid tot aankopen extra digitale bestanden indien gewenst.

 

Lifestyle – op locatie

 

Wil je leuke foto’s van je gezin maar wens je helemaal niet te poseren? Wil je heerlijk spontane en oprechte foto’s?

Dan is misschien onze Lifestyle reportage wel iets voor jou. Hier kom ik naar jullie thuis en volg als toeschouwer mee hoe jullie samen iets doen. Je kan dan bijvoorbeeld samen koekjes bakken, een spelletje spelen, boekjes lezen, afwassen, aardappelen schillen, de was ophangen, samen gaan wandelen, de kippen eten geven of de kindjes gewoon laten spelen in de tuin, springen op de trampoline, gek doen met verkleedkleren …

 

Er worden geen achtergronden bijgehaald of je interieur wordt niet omwille van de foto’s ondersteboven gegooid. Ik fotografeer zoals het leven loopt. Niks stress omdat er niet opgeruimd is of omdat er chocolade aan je jongste zijn t-shirt kleeft, het is zoals het is en dat breng ik in al zijn spontaniteit in beeld.

 

No stress is hier het codewoord. Het leven zoals het is. De foto’s zullen zelfs misschien jou verrassen?

 

Het resultaat is dan ook een leuke reeks foto’s van een toffe activiteit, een beperkt aantal (al dan niet geposeerde) groepsfoto’s en mooie close-up beelden.

 

 

Handige info: Lifestyle

 

Duur:  deze reportage duur toch al snel 2 uur.

Waar: bij jullie thuis of op een andere gezellige locatie

Wie : 1 gezin

Wanneer: zaterdagen, woensdagen, zondagvoormiddag, schoolvakanties, in onderling overleg.

Prijs: €229

Wat krijg je hier nu voor in ruil: Je mag 30 foto’s kiezen uit de online galerij. Al deze foto’s worden nagekeken op kleur, contrast etc en indien nodig bijgewerkt. Je krijgt deze foto’s in groot formaat in jpg (300ppi, 30x45) op DVD.

Daarnaast krijg je dezelfde foto’s ook in klein formaat voor Facebook en andere webtoepassingen. Mogelijkheid tot aankopen extra digitale bestanden indien gewenst.

 

 

Alle foto’s uit deze reportages mogen door Compagnie Fotografie gebruikt worden op de website van Compagnie Fotografie, voor promotionele doeleinden (grafisch en online) tenzij expliciet schriftelijk gevraagd wordt deze beelden niet te gebruiken.